BİZ KİMİZ?

Geleceği Paylaş, uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında projeler gerçekleştiren, profesyonel iş hayatında ise kurumsal iletişim, yönetim organizasyon, halkla ilişkiler, satış pazarlama, eğitim, kültür ve sanat alanlarında ulusal ve yerel markalar ile çalışan iki sivil toplum gönüllüsü Oya Demir ve  Özge Can Görgün tarafından 2017 yılında kurulan bir sivil inisiyatiftir...

Akademisyenler, eğitimciler, sivil toplum gönüllüleri, sivil toplum kuruluşları, alanında uzman kişilerin yer aldığı ve desteklediği Geleceği Paylaş; bireysel gönüllülük temel ilkesi ile hareket eder ve aşağıdaki kuruluşlar içerisinde yer alır. 

  • İzmir'de İyilik Var
  • İzmir Kadın Kuruluşları Birliği
  • İzmir Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği  
  • Kürsel Okur Yazarlık Ağı (KOZA)

Ayrıca; COVID- 19 sürecinde bir araya gelen gönüllüler ile birlikre Corona Günlerinde İyilik Platformu kurucularındandır.

Oya DEMİR
Geleceği Paylaş 
BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
Özge Can Görgün
Geleceği Paylaş 
BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Oya DEMİR

Oya DEMİR; Dokuz Eylül Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı, Yaşar Holding, Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali, yazılı ve dijital medya olmak üzere kamu kurumları ve özel sektörde çalışmıştır. Profesyonel iş hayatında, insan kaynaklarından bilgi teknolojilerine kadar birbirinden farklı alanlarda deneyim sahibidir.

İzmir Özel Türk Koleji, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Oya Demir; Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Organizasyon Yüksek Lisans programı ve çeşitli eğitim ve sertifika programlarına katılmıştır. İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir. 

AB tarafından desteklenen, Yuva Derneği (Türkiye) ve Kyoto Club (İtalya) ortaklığında yürütülen Çevre Okur Yazarlığı İletişim Ağı Projesi kapsamında Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Okuryazarlık, İklim Okuryazarlığı eğitimcisidir. 

2017 yılında ‘sorumluluk bireyseldir’ ana fikrinden yola çıkarak Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifini kuran Demir, farklı bölgelerde sivil toplum kapasitesi geliştirme ve ekonomik, sosyal ve kültürel bölgesel kalkınmayı odağına alan projeler gerçekleştirmektedir. 

Ulusal ve yerel markaların; halkla ilişkiler, reklam, medya satın alma ve stratejisi, insan kaynakları, eğitim organizasyonu ve yönetimi, satış, pazarlama çalışmalarını uzun yıllar sürdüren Oya Demir, aynı zamanda kurumların kuruluş aşamalarında ve reorganizasyon planlamalarında, uluslararası ve ulusal organizasyonlarda görev almış, planlamış ve gerçekleştirmiştir. Halen, sivil toplum gönüllüsü, yönetim organizasyon, iletişim ve stratejik planlama uzmanı ve köşe yazarı olarak çalışmalarını ve projelerini sürdürmektedir.

Üye Olduğu Sivil Toplum Örgütleri

          

  •           İzmir Özel Türk Koleji Mezunlar Derneği
  •           ​PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği
  •           KALDER - Türkiye Kalite Derneği 
  •           LİYAKAT - Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği
  •           SSKD - Sosyal Sorumlulukta Kalite Derneği
  •           TÜRGÖK - Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı
  •           EÇEV - Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Gönüllüsü
  •           İzmir Reklamcılar Derneği (2005 -2019)

Aynı zamanda diğer sivil toplum örgütlerinin projelerinde de gönüllü olarak yer almaktadır.

www.oyademir.com.tr

Özge Can Görgün

Üniversite’yi İzmir Ekonomi Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tam burslu olarak okumuş ve aynı süreçte İşletme Yandalını tamamlamıştır. Üniversite’nin Embryonix birimine 2 arkadaşı ile ortak olarak hazırladığı proje ile başvurarak, (Student Run Business) ilgili birimde proje koordinatörü olarak okurken 2 yıl boyunca çalışmıştır. Üniversite mezuniyeti sonrasında, Üniversitenin Embryonix Birimi’nde yönetici olarak çalışmaya başlamıştır. Aynı dönemde İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek lisansını tamamlamıştır. Rotary Group Study Exchange programı ile Amerika’da iş dünyası değişim programı ile farklı girişimcilik merkezilerini ve Incubator Centerları ziyaret etti. Ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü, İstanbul’da Hürriyet Gazetesi’nde Reklam İletişim Müdürü, İstanbul’da Doğan Online Evmanya.com şirketinde kısa bir süre Dijital Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Bu süreçte KALDER ve LÖSEV’de gönüllü çalışmalar yaptı. Ardından İzmir’e döndü. İzmir’de eğitim sektöründe çalışmalarına başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Yaşam Koçluğu Sertifikasını aldı. Gediz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü’nde İşletme Doktora programına başlamıştır, şu an Katip Çelebi Üniversitesi’nde programa devam etmektedir. İzmir Özel Türk Koleji’nde yeni kampüslerin kurulumunda görev aldı. Aynı dönemde Ege Üniversitesi Formasyon programını tamamladı. Şimdi bir özel okulda Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak çalışmaktadır.  2018 yılına kadar Bilim Kahramanları Derneği ve Liyakat Derneği’nde aktif olarak görev alan Özge Can GÖRGÜN, farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 

2017 yılında ‘sorumluluk bireyseldir’ ana fikrinden yola çıkarak Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifini kuran, aynı dönemde İzmir Educators Network'ün kuruculuğunu yapan Görgün, eğitim sektörüne yönelik çeşitli projelerinin geliştirilmesi, eğitim tasarımları, network ağ oluşumları ve kurumsal iletişim odağına alan çalışmalar gerçekleştirmektedir. 

https://ozgecan.wordpress.com/ 

Alper Çalapkulu

Videa - Kurucu

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Aysun TEK

Aysun Tek'in özgeçmiş ve referans bilgileri için web adresi: www.degisimistasyonu.com 

Burcu Önenç

Burcu Önenç'in özgeçmişine buradan ulaşabilirsiniz.

ÇAĞDAŞ ÖZGÜN

Çağdaş Özgün'nün detaylı özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

Doç.Dr. ENGİN DENİZ ERİŞ

1978 yılında İzmir’de doğdu. Öğrenim hayatını Almanya, Türkiye ve İngiltere’de sürdürdü.

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldı. TÜBİTAK’tan aldığı burs ile Londra’da Brunel Üniversitesi’ne misafir araştırmacı olarak giderek doktora sonrası araştırmasını yürüttü ve Post-Doc derecesini aldı.

Akademisyenlik hayatına 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi unvanı ile başlayan Doç.Dr. Eriş, Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki farklı fakülte, enstitü ve yüksekokullarda, İzmir’deki diğer üniversitelerde ayrıca Atina, Londra ve Florida’daki çeşitli üniversitelerde misafir öğretim üyesi olarak ders ve seminer vermeye devam etmektedir.  Özel ve kamu sektöründe yürütülen farklı kurumsal projelerde yer almakta, yönetim ve strateji paradigmaları çerçevesinde dijitalleşme, girişimcilik, inovasyon ve iletişim konularında çalışmaktadır.

Türkiye’de bir ilk olarak “Girişimci Çocuk Atölyesi”nin kurucusu ve yürütücüsüdür. Aktif bir sivil toplum gönüllüsü olan Doç.Dr. Eriş uzmanlığı ile ilgili olarak farklı STKların yönetiminde yer almakta ve projelere liderlik etmektedir. İyi derecede İngilizce, temel seviyede Almanca ve Yunanca bilmektedir.

EVRİM AKSOY

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Fatma Dayıoğlu

Fatma Dayıoğlu'nun özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız. 

Kevser ÇİMENLİ

Detaylı Özgeçmiş için tıklayınız.

KÖKLEN NART YILDIRIM

Köklen Nart Yıldırım'ın özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

LİZ SARDA

Amerikan Kız Lisesi ve Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra kısa bir süre reklam sektöründe çalıştıktan sonra Westdeutche Landesbank İzmir Şubesi’nde farklı bölümlerde görev almış ve 2000 yılında bankacılık sektöründen ayrılmıştır.

Profesyonel iş hayatından ayrıldıktan sonra sivil toplum gönüllüsü olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı’nda, Lider yaratıcı Katılımcılar Derneği, Esendere Kültür ve Sanat Derneği’nde toplum yararına projeler geliştirmiş ve aktif görev almıştır. Halen Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi’nde gönüllü çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Soner Göksay Resim atölyesinde 6 yıl temel resim eğitimi, mozaik Sanatçısı Gülistan Genç'in atölyesinde mozaik eğitimi almış ve halen Ressam Ufuk Yilmaz Atölyesi’ne devam etmektedir. Mozaik ve Resim eserleri ile farklı sergilere katılmıştır.

Sanat’ın farklı dallarında çalışmalar gerçekleştiren SARDA; EBSO Korosunda 10 yıldan fazla korist ve solist olarak yer almıştır. Aynı zamanda amatör tiyatro oyunculuğu yapan LİZ SARDA İzmir Fakir ve Yetim Çocukları Koruma Derneği yararına sahnelenen Lüküs Hayat, Sevgili Doktor, Yanlışlıklar Komedyası, Bardakçı Baba gibi oyunlarda rol almıştır. LİYAKAT Derneği’nin gerçekleştirdiği toplumsal yarar sağlayan projeler adına Sığınamayanlar ve Kadınlar Filler Vesaireler adlı oyunlarda rol almış ve ekibin liderliğini yürütmüştür. Ünal Gürel Sahnesi’nde tiyatro eğitimini tamamlayan SARDA halen Han Tiyatrosu oyunlarında rol almaktadır

İzmir'de 1992 den beri faaliyet gösteren Esendere Kültür Sanat Derneğinde Başkan yardımcılığını görevini sürdürmekte ve Güncel Kadın Dergisi’nde köşe yazısı yazmaktadır. Livcon Temel Yaşam Koçluğu Eğitimi alan LİZ SARDA evli ve 2 çocuk annesidir.

MERVE HARBELİOĞLU

Detaylı bilgi için tıklayınız.

METİN ŞAVURAL

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Murat Akbıyık

Murat Akbıyık özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

Sanem Erdil Kocaman

Sanem Erdil Kocaman'nın özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

TUĞBA GÜRELİ

Ege Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2006 yılında mezun olmuştur. Meslek hayatı boyunca dershane ve farklı özel okullarda ve Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nda psikolojik danışman ve rehberlik koordinatörü olarak görev yapmıştır. Bunun yanı sıra çeşitli sosyal platformlarda gönüllü olarak aile eğitimleri vermiş, çocuk/ergen bireysel ve grup çalışmaları ile sınav ve tercih danışmanlığı yapmıştır. İzmir Educators Network kuruculanndan olup, Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi üyesidir. 
 
7-17 yaş öğrenme performansı ve sosyal duygusal alanlara yönelik gelişimsel programların yanı sıra çocukların ihmal ve istismardan korunması, akran zorbalığı, sağlıklı cinsel gelişim ve mahremiyet ile bağımlılık alanlarında, Mindfulness ve pozitif psikoloji alanlarında da önleyici eğitim programları geliştirmiş ve uygulamıştır.

ÜMİT YARDIM

Ümit Yardım CV'sine ulaşmak için tıklayınız.

Yağmur Bayındır

Yağmur Bayındır'ın özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

BORNOVA BELEDİYESİ

Bornova Belediyesi'ne ulaşmak için tıklayınız.

BULDAN EĞİTİM VE DAYANIŞMA VAKFI

Detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://buldanvakfi.org/

DÖRDÜNCÜ BOYUT AKADEMİ

Detaylı Bilgi için tıklayınız.

DOĞUSİFED

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

ENGEL-SİZ YAŞAM DERNEĞİ

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

GESİFED

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

İPEKYOLUSİFED

İPEKYOLUSİFED, 2017 yılında beş dernekle birlikte kurulmuştur ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonuna TÜRKONFED bağlıdır.

CORONA GÜNLERİNDE İYİLİK PLATFORMU

CORONA GÜNLERİNDE İYİLİK PLATFORMU

www.coronagunlerindeiyilik.com

HAK TEMELLİ ÇALIŞMALAR AĞI

DASİFED

Ayrıntılı bilgi için  tıklayınız.

KALKINMA, GÖÇ VE SOSYAL POLİTİKALAR DERNEĞİ

Detaylı bilgi tıklayınız.

AKDENİZ GENÇLİK DERNEĞİ

Akdeniz Gençlik Derneği ​

http://www.agder.org.tr/tr/index.php

İZMİR KADIN KURULUŞLARI BİRLİĞİ

İzmir Kadın Kuruluşları Birliği'nde yer alan Geleceği Paylaş ekibi, "Güçlü Çcouklar, Güçlü Yarınlar" projesinde yer almaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

İZMİR'DE İYİLİK VAR

Yaşanabilir bir dünya için çaba gösterenler ve göstermek isteyenleri, her yıl buluşturan ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle 3 yıldır Yaşar Üniversitesi tarafından düzenlenmektedir.

 “İzmir’de İyilik Var İyilik Hareketi” bu yıl Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine dikkat çekmiştir.

İZMİR TÜLAY AKTAŞ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR GÜÇ BİRLİĞİ

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

SAM REKLAM

https://samreklam.com.tr/

SEGM

Sürüdürülebilir Eğtiim Gelişim ve Mükemmellik Derneği

http://www.segm.org.tr/

Sosyal Sorumlulukta KALİTE DERNEĞİ (SSKD)

Sosyal Sorumlulukta Kalite Derneği (sskd.org.tr) 2018 yılında İzmir'de kuruldu. Amacı Sivil toplumu ilgilendiren çalışmaların kalitesini artırmak ve sivil toplum alanında sistematik dönüşümün sağlamaktır. SSKD; sivil toplum çalışmalarını doğrudan ilgilendiren proje döngüsü, proje yönetimi, gönüllü yönetimi, dernek yönetimi gibi konularda Standart Çalışmalarını yapmak başta olmak üzere, yaratıcı metot ve yaklaşımların geliştirilmesi, yaygın eğitim metotlarının kullanımı ve geliştirilmesi, oyunlaştırma, girişim/sosyal girişim, dahil etme, insan hakları eğitimi gibi konularda faaliyet göstermektedir. Corona Günlerinde İyilik Platformu ve Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi'nde temsil edilmektedir.


SSKD Websitesi: sskd.org.tr
 

361 DİJİTAL DÖNÜŞÜM Platformu

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

UPEGEM

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Venüs Ajans

Detaylı bilgi için tıklayınız.