HABERLER

GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİR

25 Ocak 2018 Perşembe

GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİR (LIFTUP YOUR FUTURE)


İzmir’den ve yurtdışından gelen girişimci adayı öğrenciler uluslararası girişimcilik hikayeleri yazmak üzere bir araya geldi. 6 ülkeden 11 öğrenci ve İzmir’den 44 öğrenci AIESEC İzmir tarafından gerçekleştirilen Geleceğini Şekillendir / Lift Up Your Future projesi kapsamında yaklaşık iki ay boyunca birlikte olacak. İzmir’de yeni girişimci iş fikirlerini geliştirerek hayata geçirmek için çalışacak.

Eğitim dönemlerinin uygunluğuna göre; Çin, Ukrayna, Bahreyn, Dubai, Mısır ve Cezayir olmak üzere 6 ülkeden yüzlerce öğrenci ve İzmir’den 600 öğrenci arasından seçilen 11 yabancı 44 Türk öğrenci 6 hafta birlikte düşünecek, iş fikirleri geliştirecek ve farklı kültür ve bakış açılarını tanıyacak. 
Proje Başkanı Hukuk Öğrencisi Semih MARAL, Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öykü TÜRKOĞLU ve ekip arkadaşları Aslı BÜYÜKGÜMÜŞ, Aykut KARACAN, Ecem GÜNEY, Öykü Deniz ŞİMŞEK; oryantasyon, girişimcilik eğitimleri, proje geliştirme, kültürler panayırı, tarihi ve kültürel gezi ve gala gecesi olmak üzere bütün detayları incelikle planlanan organizasyonu gerçekleştirmek üzere aralıksız çalıştılar. Geleceği Paylaş adına Oya Demir'in de jüri olarak yer alacağı proje geçen hafta başladı. 

Uluslararası girişimcilik hareketini hayata geçirmek için çaba harcayan bu gençlere ise; yine genç girişimci şirketler Originn, Ohannes Burger’ın yanısıra Barzel’s, Yaşar Üniversitesi ve EGİAD Melekleri destek veriyor. 
 

HABERLER