HABERLER

OKUL DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI ÇÖZÜM ÖNERİSİ FİKİR YARIŞMASI

18 Mart 2020 Çarşamba

VİDEA uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ‘Okul Değişikliğine Karşı Çözüm Önerin Nedir? Fikir Yarışması’ sonuçları belli oldu. Her yaş grubu (10-64) ve farklı alanlardan birbirinden güzel ve yapıcı fikirler geldi.
Özellikle sorunun içinde olan genç arkadaşlarımızın fikirleri çok değerli: Gençler; arkadaşlar arası bozulan ilişkiler ve akran zorbalığının okul değişikliğine olan etkisine dikkat çektiler. Gelen fikirlerin önemli bir kısmında okullardaki rehberlik fonksiyonunun kritik rol oynadığı bir kez daha ortaya çıktı.


Geleceği Paylaş Sivil İnisiyatifi ve Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM) tarafından oluşturulan Seçici Kurul gelen fikirleri inceledi. 10 fikir sahibi GriCeviz Platformu’na 1 yıl ücretsiz abonelik kazandı:
Kerem Koçer
Yunus Eskiocak
Başak Sevmez
Şenol Saygıner
Gülten Soydar
Celal Cem Dengiz
Sebahattin Kaya
Özge Karakaya
Hamit YILMAZ
Sevilay Ecrin Yüksel
Toplumun her kesiminden her birimizin yeni yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğine ve çözümün parçası olabileceğine inanıyoruz. Bunu bir kez daha bize kanıtlayan katılımcılarımıza ve GriCeviz Platformu’na çok teşekkür ederiz. #fikiryarışması #eğitim #okuldeğişikliği #gricevizplatformu #videa #segm #geleceğipaylaş @videa_bilisim @segmdernek @griceviz
 

HABERLER